Vloerverwarming

Vloerverwarming en -isolatie

Vloerverwarming aanleggen
Vloerverwarmingsysteem
buizen gemonteerd in montageprofielen
composite type ltv
model 5000 DA
sleuven in zandcement dekvloer

Vloerverwarming in bestaande woningen

Stuc Totaal Afbouw verzorgt ook vloerverwarming in bestaande woningen door middel van freezen van de leidingen in de bestaande dekvloer. We dichten deze leidingsleuven en werken de vloer weer af naar uw keuze.

Stuc Totaal Afbouw vervangt ook bestaande houten vloeren. We slopen dan de bestaande houten vloer, vullen de kruipruimte op met gestabiliseerd en gewapend zandpakket, brengen een isolatielaag aan van EPS en plaatsen daar overheen een nieuwe vloerverwarming en brengen daarop een zandcement dekvloer aan. Daardoor ontstaat er een behaaglijk woongenot en is het probleem van vervelende contactgeluid opgelost. Met ‘buizen gemonteerd in montageprofielen’ kun je inzichtelijk maken hoe wij eenvoudig (en doeltreffend) de buizen monteren. De composite verdelers (met en zonder pomp) zijn geschikt voor verwarmen én koelen en worden standaard bij een warmtepomp gebruikt. De verdeler model 5000 is een stalen unit met een energiezuinige A-label pomp die geschikt is voor CV ketel, stadsverwarming en dergelijke. Naast opbouw systemen vloerverwarming kunnen we ook sleuven frezen in zandcement dekvloeren, zie afbeelding.

Vloerisolatie

Het laten aanbrengen van vloerisolatie levert direct energiebesparing op. In de winter zorgt het voor een comfortabele, warme vloer terwijl de vloer in de zomer langer koel blijft aanvoelen (minder temperatuurschommeling). Ook zorgt vloerisolatie voor minder (optrekkend) vocht in huis. Stuc Totaal Afbouw zorgt voor isolatie en prachtige afwerking van de vloeren in uw woning of bedrijfspand. In samenwerking met een vakkundig installateur zorgen we ook voor de aanleg een afwerking van vloerverwarming.

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw