Advies akoestiek

Advies akoestiek

goede akoestiek thuis

Voorkom galm in je ruimte

Galmt elk woord dat je zegt na in de kamer? Werk je in een ruimte waar veel mensen tegelijk praten? Is de vergaderruimte gehorig? Lawaai en ruis verstoren de concentratie, de productiviteit en het plezierig samenzijn. Jammer, want er zijn zoveel mogelijkheden om de akoestiek in gebouwen te optimaliseren. Vraag Stuc Totaal Afbouw voor de beste oplossing in jouw specifieke situatie.

Wat fijn om in een ruimte met goede akoestiek te zijn

Indien gewenst laten wij vooraf een specialist langskomen die geluid en trillingen meet. Na afronding van dit onderzoek adviseren wij welke akoestische maatregelen het meest doeltreffend zijn bij jouw specifieke situatie.

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw