Pandomo

Strak en glanzend

pandomo muur afwerking
pandomo muur afwerking keuken
pandomo muurafwerking in toilet
pandomo muurafwerking in woonkamer
rood pandomo muurafwerking bij de keuken
Pandomo in de badkamer
bezoek onze showroom

Iets extra’s in je woning

Iets extra’s in je woning? Een bepaalde sfeer creëren? Ben je de tegels in het toilet of keuken zat? Dan is Pandomo Wandafwerking een prachtig alternatief. Pandomo stucwerk is een exclusief, Duits product dat bestaat uit mineralen. Het heeft een mooie, strakke en glanzende uitstraling. Het is geheel naadloos en voelt glad aan.

Pandomo is een cementgebonden stuc en levert een echte betonlook op. Het is in vele kleuren leverbaar en op kleur te maken. De structuur van de Pandomo Wandafwerking is altijd uniek. Geen wand is hetzelfde. De Pandomo Wandafwerking heeft na het aanbrengen geen specifiek onderhoud nodig. Schoonmaken kan met een vochtige doek of met zeep.

Als je kiest voor een donkere kleur dan is de Pandomo veel drukker dan wanneer je kiest voor een lichtere kleur. Alles is mogelijk! Vind je het moeilijk om te kiezen? We adviseren je graag en vakkundig.

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw