Coördinatie totale afbouw

Wij regelen alles

Voor het afwerken van bouwprojecten

Het afwerken van een bouwproject (nieuwbouw, verbouw, renovatie) is vaak een uitdaging voor verschillende vakmensen. Van stukadoor tot tegelzetter, plafondmonteur en schilder. Dit proces verloopt zoveel efficiënter en prettiger als je de aansturing door één bouwkundige laat doen. Vraag de bouwkundige van Stuc Totaal Afbouw en voorkom daarmee onnodige schades en frustraties. Slimme planning en aansturing resulteren bovendien in een kortere doorlooptijd en minder kosten.

Jouw interieuradviseuse en aanspreekpunt binnen Stuc Totaal Afbouw van a t/m z

Of het nu gaat over de kleurkeuze of materiaalkeuze van je vloer, wand of plafond, raambekleding en, het herstofferen van uw meubels dan kun je mij om advies vragen. Desgewenst neem ik je mee naar de inkoopcentra waar je alles op interieurgebied aantreft.

Ik ben gediplomeerd binnenhuisarchitect en heb mijn eigen zaak op dat gebied gehad. Mijn toverwoorden zijn betrouwbaarheid, menselijkheid, maatwerk, duurzaamheid. Het tevreden stellen van klanten is voor mij een levensstijl. Ik ga voor onze klanten door het vuur en ontleen pure blijdschap aan hun enthousiaste reacties.

Bel mij gerust voor het maken van een afspraak. Het eerste uur advies is gratis daarna hanteren wij een uurtarief van 75,00 euro.

Ik ben te bereiken op 06-50288834 en via email claudia@stuctotaalafbouw.nl

Graag tot ziens!

Met hartelijke groet, Claudia Extercatte

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw