Stucwerk

Haal de beste stukadoors in huis

Wanden afwerking

Buitenmuur isoleren en afwerken met stucwerk

Een mooie gladde muur, een strak plafond, perfecte afwerking voor de juiste akoestiek. Dat is het resultaat van kiezen voor de beste stukadoors. Met de vakspecialisten van Stuc Totaal Afbouw weet je zeker dat het goed komt. Duurder? Welnee, de ervaren mensen van Stuc Totaal Afbouw denken met je mee, bereiden hun werk goed voor en werken efficiënt.

Het isoleren van buitenmuren en ramen, levert meteen een enorme energiebesparing op. In veel situaties kan daar geen zonnepaneel of warmtepomp tegenop. En wat dacht je van het verhogen van jouw wooncomfort met goede isolatie! Stucwerk op de geïsoleerde buitenmuren zorgt meteen ook voor een strakke, gerestaureerde uitstraling van jouw woning of bedrijfspand. Een buitenmuur vraagt om sterk materiaal, aangebracht door professionals, zodat het bestand is tegen weer en wind, ook op langere termijn. Vraag Stuc Totaal Afbouw naar de mogelijkheden.

Stuc Totaal Afbouw voor

Mooi en praktisch alternatief voor hardsteen

Wist je dat stucwerk ook een prima alternatief is voor hardsteen? Methoden als Beton Ciré, Tadelakt of Frescolori hebben dezelfde stoere uitstraling. Bovendien zijn ze waterafstotend of zelfs waterdicht en qua kostprijs veel aantrekkelijker dan hardsteen.

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw