Coatingvloeren

Onderhoudsvriendelijke vloer

gladdevloer met coatingvloer
chemisch resistente coatingvloeren voor praktijken

Naadloos en echt glad

Een coatingvloer is een onderhoudsvriendelijke, moderne vloer die uitermate geschikt is voor een woonkamer, kantoor, showroom, winkel en bedrijfshal. De vloercoating bestaat uit een dunne toplaag van kunststof, die we aanbrengen over een (bestaande kunststof)vloer.

Voordelen van coatingvloeren

  • Bijzonder onderhoudsvriendelijk (makkelijk te onderhouden vloer)
  • Sterk, slijtvast en bestand tegen chemische middelen
  • Naadloos en glad
  • Geschikt voor elke toepassing
  • Prijstechnisch zeer aantrekkelijk
  • Leverbaar in talloze RAL-, Sikkens- en NCS-kleuren

Net als een gietvloer resulteert vloercoating in een prachtige, gladde en naadloze vloer. Bovendien is vloercoating aantrekkelijk geprijsd en biedt dit hetzelfde onderhoudsgemak als een gietvloer. Vloercoating wordt ook gekozen voor het afwerken van ondergronden zoals beton, anhydriet en cement.

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw