Buiten stucwerk

Als het strak moet zijn

gevelstucwerk voor vila's en woningen
stucwerk buitenkant woning of vila
withuis buiten stucwerk

Strakke buitenmuren

Onder buiten stucwerk kun je onder andere denken aan:

Gevelstucwerk

Gevelstucwerk is het berapen van gevels met een kalk- en/of cementgebonden mortel. Als je wilt werken we dit af met decoratief pleisterwerk.

Gevelisolatie

Gevelisolatie zorgt voor meer woon- en leefcomfort. Ook is het goed voor het milieu (energiebesparing) en voor je portemonnee. Gevelisolatie kent oneindig veel uitvoeringen. Van landelijk tot strak en modern, van budgetvriendelijk tot exclusief. Gevelisolatie zorgt voor waardestijging van onroerend goed. En zo zijn er nog meer redenen te bedenken om te kiezen voor isolatie van de buitengevel.

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw