Akoestiek

Perfecte akoestiek door professioneel stucwerk

akoestiek
goede akoestiek thuis

Hoe bereik je goede akoestiek

Galmt elk woord na dat je zegt in de kamer? Werk je in een ruimte waar veel mensen tegelijk praten? Is de vergaderruimte gehorig? Lawaai en ruis verstoren de concentratie, de productiviteit en het plezierig samen zijn. Jammer, want er zijn zoveel mogelijkheden om de akoestiek in gebouwen te optimaliseren. Vraag Stuc Totaal Afbouw voor de beste oplossing in jouw specifieke situatie.

Het aankleden van de ruimte met gordijnen, vloerbedekking, meubels helpt enorm bij het bereiken van een goede akoestiek. Maar wat als dit niet genoeg is? Wat als je helemaal geen gordijnen wilt in jouw kantoor of woonruimte? Vraag Stuc Totaal Afbouw naar het optimaliseren van de akoestiek met behulp van stucwerk en spuitwerk. De wand- en plafondbekleding absorberen geluid, wat wonen en werken in deze ruimte bijzonder aangenaam maakt.

Stuc Totaal Afbouw bereikt optimale akoestiek met behulp van

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw