Egaliseren ondervloer

Voor iedere vloer

Egaliseren van de ondervloer voor PVC

Voor het aanleggen van een PVC vloer is het noodzakelijk om de ondervloer te egaliseren. Zandcement dekvloeren of gietvloeren zijn vlakke basisvloeren, maar vaak zijn deze nog onvoldoende vlak en glad voor PVC vloeren.

Voordat we een PVC vloer leggen, brengen we eerst egaline op de zandcementen dekvloer of gietvloer aan. Dit is noodzakelijk voor het behalen van een goed eindresultaat. Op de foto zie je het verschil tussen een dekvloer en een geëgaliseerde vloer.

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw