Tegelwerk

Tegelwerk van Stuc Totaal Afbouw

tegelwerk

Totale afwerking van jouw tegelvloer en –wand

Het betegelen van wanden, vloeren, badkamers en keukens is vakwerk. Echt iets voor de professionele tegelzetters van Stuc Totaal Afbouw. Daarmee ben je verzekerd van een goed en degelijk resultaat. Laat je de tegelvloer of –wand door ons leggen, dan verzorgt Stuc Totaal Afbouw voordelige inkoop van tegels in elke gewenste uitvoering.

Stuc Totaal Afbouw verzorgt eventuele sloopwerkzaamheden en het egaliseren van vloeren tot het aanbrengen en keurig afwerken van tegels. Dat is het voordeel van alle disciplines onder één dak. Door slimme coördinatie van werkzaamheden werken we snel, netjes en efficiënt.

Stuc Totaal Afbouw, ook voor tegelwerken

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw