Leempleister

Natuurlijk en in iedere kleur

Voor een natuurlijke en wat nostalgische uiterlijk

Leempleister is een mengsel van klei, silt en zand met eventueel strodeeltjes voor een extra rustiek accent. Door het natuurlijke en wat nostalgische uiterlijk ligt het voor de hand om te kiezen voor een bruine (oker) kleur met strodeeltjes. Echter leempleister is in elke kleur leverbaar. Leem geeft een warme, decoratieve meerwaarde aan muren. Leem is zeer dampdoorlatend en heeft daardoor een goed vochtregulerend karakter. Leem kan tot zelfs 9 keer meer vocht opnemen dan klassiek pleisterwerk. Het neemt vocht op uit de lucht en geeft dit weer af als de omgevingslucht droger is.

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw