Over ons

Bezoek onze showroom

pand stuc totaal afbouw
showroom stuc totaal afbouw
welkom bij showroom stuc totaal afbouw
kom in de showroom stuc totaal afbouw
vloeren keuze bij stuc totaal afbouw
binnenkomst showroom stuc totaal afbouw

Stuc Totaal Afbouw voor coördinatie en totale afbouw van jouw project

Het afwerken van een bouwproject (nieuwbouw, verbouw, renovatie) is vaak een uitdaging voor verschillende vakmensen. Van stukadoor tot tegelzetter, plafondmonteur en schilder. Dit proces verloopt zoveel efficiënter en prettiger als je de aansturing door één bouwdeskundige laat doen. Vraag de bouwdeskundige van Stuc Totaal Afbouw en voorkom daarmee onnodige schades en frustraties. Slimme planning en aansturing resulteren bovendien in een kortere doorlooptijd en minder kosten.

Stuc Totaal Afbouw, alle expertises onder één dak:

  • Stucwerk; professioneel binnenstucwerk, buitenstucwerk, decoratief stucwerk
  • Vloeren; alle variaties als het gaat om dekvloeren en kunststofvloeren
  • Wanden; scheidingswanden en systeemwanden
  • Plafonds; stuc plafonds, systeemplafonds en Metalstud
  • Tegelwerk; voor wanden en vloeren
  • Schilderwerk; handmatig en machinaal schilder- en spuitwerk
  • Akoestiek; optimalisatie van geluid in leef- en werkruimte
  • Schade en expertise; opname en herstel brand- en waterschade

Slimme planning

Stuc Totaal Afbouw zorgt voor een perfect op elkaar aansluitende planning van werkzaamheden. Garantie voor een efficiënte uitvoering van jouw opdracht en een zo kort mogelijke doorlooptijd. En moeten andere werkzaamheden doorgaan tijdens verbouw, restauratie of renovatie? In goed overleg zorgen onze vakmensen dat de bouwoverlast zich tot een minimum beperkt.

Bezoek onze showroom. Dat maakt kiezen eenvoudiger en de kans op succes groter!

Er is heel veel te koop op het gebied van interieur- en afbouw. Mooie wand- en plafondafwerking, vloeren in allerlei materialen en stijlen. Kom eens naar de showroom van Stuc Totaal Afbouw in Goor, Hof van Twente. Daar laten we je graag zien, voelen en horen wat de verschillende materialen en afwerkingen doen voor jouw woning of bedrijfspand.

Bel ons voor het maken van een afspraak op 0547 26 26 57.
Of mail naar info@stuctotaalafbouw.nl

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een gratis interieuradviesgesprek aan t.w.v. €75,-.

offerte opvragen voor aan- of verbouw