Totaal afbouw

Nieuwbouw, verbouw en renovatie

tiny woning afwerking
tuinhuis - tiny woning
stucwerk tiny house

Voorkom daarmee onnodige schades en frustraties

Het afwerken van een bouwproject (nieuwbouw, verbouw, renovatie) is vaak een uitdaging voor de verschillende vakmensen. Van stukadoor tot tegelzetter, plafondmonteur en schilder. Dit proces verloopt zoveel efficiënter en prettiger als je de aansturing door een bouwdeskundige laat doen. Vraag het de bouwkundige van Stuc Totaal Afbouw en voorkom daarmee onnodige schades en frustraties. Slimme planning en aansturing resulteren bovendien in een kortere doorlooptijd en minder kosten.

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw