Plafonds

Plafonds van Stuc Totaal Afbouw

elk soort Plafond mogelijk bij stuc totaal afbouw
plafond afwerking

Elk plafond mogelijk

Een plafond van Stuc Totaal Afbouw varieert sterk qua uiterlijk. Eigenlijk realiseren we elke denkbare vorm en elk gewenst uiterlijk voor je. Vertel wat je wilt en Stuc Totaal Afbouw maakt het. Onze vakmensen werken met de beste materialen en zorgen voor uitstekende afwerking.

Wil je een stucwerk plafond voorzien van sierlijke lijsten en eventueel ook ornamenten? Wil je een flexibel plafond met ruimte voor het wegwerken van bedrading en buizen? Een plafond voor optimalisatie van de akoestiek in de ruimte en met een hoge isolatiewaarde? Vraag Stuc Totaal Afbouw voor advies in jouw specifieke situatie.

Plafonds van Stuc Totaal Afbouw

Systeemplafonds

Een systeemplafond bestaat uit plafondplaten (in verschillende uitvoeringen), bevestigd tussen plafondprofielen. Stuc Totaal Afbouw zorgt voor een sterk ophangsysteem. Daardoor kan de ruimte tussen het plafond en de bovenliggende vloer op een verantwoorde manier gebruikt worden voor het wegwerken van elektriciteitsdraden, verwarming, koeling, rioleren etc. In goed overleg zorgen we voor uitsparingen in het plaatmateriaal voor aanleg van ventilatie en verlichting. Vraag Stuc Totaal Afbouw naar de mogelijkheden.

Metalstud plafonds

Een plafond gemaakt van een Metalstud draagsysteem combineren we met platen gipskarton. Een Metalstud plafond levert een naadloos geheel op waardoor het nog strakker oogt. Afhankelijk van het profiel op de gipsplaten en de isolatiewaarde van de platen, kan vrijwel elke gestelde eis gehaald worden. Denk daarbij aan uiterlijke eisen maar ook aan optimale akoestiek en brandwerendheid.

Meer weten plafondafwerking en systeemplafonds? Neem contact op!

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw