PVC vloeren

Lange levensduur

pvc viva floors OAK

Perfect voor vloerverwarming

Pvc is een materiaal dat heel geschikt is voor op de vloer. Een pvc vloer is een type vloerbedekking dat lijkt hout of steen. Het is net zo dun en soepel, en kan op dezelfde manier worden bedrukt met allerlei prints. Er zijn ook verschillen met zeil. Zo is het best lastig om een zeilvloer te leggen. Zeil wordt verkocht in lange banen op rol die precies op maat moeten worden gesneden.

Klik onderstaande foto’s voor een impressie!

Een aantal belangrijke eigenschappen van PVC vloeren zijn:

  • een levensduur van meer dan twintig jaar;
  • onderhoudsarm;
  • breed toepasbaar;
  • harde toplaag van 0.55 mm tot wel 0.8 mm;

PVC is eenvoudig te reinigen en te onderhouden, gaat lang mee en is geluiddempend. Voor deze vloer moet de ondergrond strak en vlak zijn. Daarvoor brengen wij een egalisatie laag of een speciale ondervloer aan. PVC wordt o.a. verkocht in stroken, waardoor het een natuurlijkere uitstraling krijgt en het lijkt alsof het echte planken zijn. Ook zijn ze te verkrijgen met vellingskant (afgeschuinde kant).

PVC vloeren zijn verkrijgbaar in talloze varianten, variërend van dessins met een hout- of tegelstructuur tot allerlei kleuren en bijzondere dessins. Een PVC vloer leggen is werk voor de vakman. Kom naar onze showroom voor uw kleurkeuze. Wij verzoeken u daarvoor een afspraak te maken.

Maatwerk advies in vloeren

Wij bieden hoogwaardige PVC vloeren aan in diverse kleuren en motieven zoals visgraat. Maak gerust een afspraak zodat wij langs kunnen komen met onze stalen. pvc vloeren

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw