Gietdekvloeren

Uitstekend voor vloerverwarming

Gietdekvloeren aanleggen
Gietdekvloeren voor rhuis
Gietdekvloeren met vloerverwarming

Gietdekvloeren / Anhydriet

Een gietdekvloer is een dekvloer op basis van anhydriet, water en toeslagmaterialen. De dikte van de vloer hangt af van de gestelde eisen. Stuc Totaal Afbouw deelt dekvloeren in op basis van bindmiddel waarmee ze worden gemaakt. Anhydriet is zo’n hoogwaardig bindmiddel. Het is gemaakt van een industriële reststof en zodoende ook duurzaam.

In de praktijk combineren gietdekvloern vaak goed met vloerverwarming. Op de verende ondergrond laat de vloer zich moeiteloos verwerken. Ook zorgt een gietdekvloer voor een perfecte omhulling van de leidingen.

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw