Schilderwerk

Schilderwerk en spuiten

Sausklare wand

Fraai schilderwerk voor langdurig mooi resultaat

Ook het schilderen, behangen, spuiten en sausen van jouw project laat je met een gerust hart over aan de vakmensen van Stuc Totaal Afbouw. Vraag ons advies bij het kiezen van de meest geschikte materialen en kleuren in jouw specifieke situatie. Wij zorgen graag voor professionele voorbereiding, uitvoering en afwerking van jouw opdracht.

Stuc Totaal Afbouw verzorgt handmatig sauswerk op wanden en plafonds maar ook machinaal spuit- en sauswerk. Daarvoor gebruiken we de beste materialen, want alleen dat levert een langdurig mooi eindresultaat. Werk waarvan je vele jaren plezier hebt.

Stuc Totaal Afbouw verzorgt

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw