Schades

Schade & herstel

waterschade
waterschade melden

Meld je schade online

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekeringsmaatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Schade in kaart brengen

De adviseur van Stuc Totaal Afbouw brengt de totale schade in kaart en verwerkt dit in een gespecificeerde offerte. We adviseren je over het laten uitvoeren van herstelwerk waarbij we oog hebben voor alle aspecten van de bouw. Resultaat: een goed verhaal met een heldere onderbouwing voor de verzekering. Daar krijg je geen spijt van.

Brand- en waterschade herstel

Bij brand en waterschade reken je op onze expertise, daarbij brengen wij snel een offerte uit voor je verzekering. Ook bij de uitleg / onderhandeling met je verzekeraar staan wij je ter zijde. Daarna herstellen wij jouw pand in zijn oorspronkelijke staat.

Brand- of waterschade? Bel Stuc Totaal Afbouw voor een eerste inspectie of vul het formulier in.

Brand- of waterschade? Bel Stuc Totaal Afbouw voor een eerste inspectie.

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw