Glasvezelbehang

Vlak van en erg sterk

glasvezelbehang aanbrengen door stuc totaal afbouw
glasvezelbehang wit
glasvezelbehang met motief
glasvezelbehang grijs

Renovlies op basis van glasvezelbehang

Renovlies op basis van glasvezel is een geperste variant, vlak van structuur en erg sterk. Glasvlies is ook erg soepel, waardoor je zeer mooie hoeken creëert. Renovlies behang bestaat uit cellulose en polyester. Dit betekent dat er zowel papier als polyester-vlies in verwerkt zijn. Dit word afgewerkt met een verfsysteem op gewenste kleur. Door de papier massa kan het voorkomen dat het niet 100% naadloos aangebracht kan worden. Dit heeft te maken doordat papier altijd zal krimpen of uitzetten. Ook is Renovlies vele malen dikker waardoor er plooien op de hoeken ontstaan. Stuc Totaal Afbouw werkt alleen met renovlies op basis van Glasvezel van 200 gram. Dit is een extra sterke kwaliteit.

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw