Betonlookvloeren

Betonlookvloeren

Gietvloeren door stuc totaal afbouw
Gietvloeren met betonlook aanleggen
Gietvloer op maat betonlook

Een naadloze vloer met de uitstraling van beton

Een betonlook vloer is een naadloze vloer met de uitstraling van beton. Meest gangbaar is de betonvloer in een grijstint, maar in de praktijk zijn vrijwel alle kleuren leverbaar. Van koel blauw tot warm beige en bruin. Stuc Totaal Afbouw maakt een betonlookvloer van comfortabele, zacht elastische kunststof. Dit is dus ook een heerlijke vloer voor kinderen om op te spelen. Loop je graag met blote voeten, dan is deze vloer ook een echte aanrader.

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw