Wanden

Wanden, scheidingswanden en wandafwerking

Wanden afwerking

Wanden van Stuc Totaal Afbouw

Een woon-, leef- en werkruimte is pas echt af als de wanden en vloeren goed afgestemd zijn op de gebruiker. Dit verhoogt de sfeer en het comfort van de ruimte. Ook komt het de productiviteit ten goede van de mensen die er werken. Stuc Totaal Afbouw is gespecialiseerd in het afstemmen van wanden en vloeren op de omgeving en op jouw wensen. Vraag gratis advies, we komen graag langs om met je mee te denken voor het beste resultaat.

Systeemwanden: snel, eenvoudig en goedkoop extra ruimtes creëren

Met systeemwanden kies je voor flexibiliteit. Je creëert snel, eenvoudig en goedkoop extra ruimtes. Ideaal bij het herverdelen van kantoorruimte of voor het creëren van kleedkamers. Een systeemwand is een niet-dragende binnenwand geschikt voor woningen, kantoren en bedrijfsruimten. Vraag Stuc Afbouw naar de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie.

Metalstud wanden als ideale oplossing voor elke wens

Een Metalstud wand is licht in gewicht en heeft een hoge isolatiewaarde. Een Metalstud wand bestaat uit isolatiemateriaal tussen profielen met plaatmateriaal. Afhankelijk van jouw wens kiezen we voor plaatmateriaal (bijvoorbeeld gips of houtvezel) en passend isolatiemateriaal. Daarmee is eigenlijk elke eis haalbaar als het gaat om akoestiek, isolatie, brandwerendheid en/of stootvastheid.

Voordelen van Metalstud wanden

  • Licht en flexibel te plaatsen
  • Warmte en geluid isolerend
  • Gladde, vlakke ondergrond voor afwerking (schilderen, spuiten, behang)
  • Brandwerend
  • Wegwerken van draden en leidingen
  • Snel en eenvoudig te plaatsen

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw