Sierpleister

Handmatige afwerking

premium sierpleister
sierpleister

Spachtelputz of Granol

Sierpleister is een eindafwerking op de wand die we handmatig aanbrengen. Misschien ken je sierpleister ook wel onder de naam Spachtelputz of Granol. Stuc Totaal Afbouw kan verschillende structuren aanbrengen in varianten van 0.5 tot 3,5 mm korrel, van zeer fijn tot grof en in allerlei kleuren. Sierpleister levert een hoge hardheid op. Dit zorgt ervoor dat sierpleister een sterke, goed reinigbare en duurzame afwerking is.

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een interieuradviesgesprek.

welkom bij stuctotaalafbouw