Beton Stuc ciré

Beton- en Stuc Ciré

beton cure villa enschede
badkamerwand met stuc cire
gladde muren met stuc cire
stuc ciré wanden voor badkamers
douche wanden stuc ciré
beton cire stucwerk

Strakke badkamer met beton- en Stuc Ciré

Een strakke en robuuste sfeer in je huis: Beton Stuc Ciré pas je toe als afwerking op vloeren of wanden in de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer en andere ruimtes. De Beton Ciré is verkrijgbaar in vele kleuren en is de perfecte manier om je woning de gewenste uitstraling te geven. Voor een warme en huiselijke sfeer combineer je de betonlook met zachte materialen – zoals dekens, plaids en wol.

Beton Ciré is ijzersterk, waterdicht, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Wij brengen het naadloos aan en het is te gebruiken op alle soorten ondergrond, zelfs op bestaand tegelwerk. Na uitvlakken van de ondergrond, brengen we de betonstuc meteen aan. In zeer korte tijd realiseren we voor jou een strakke betonlook muur of vloer. Wij werken met betonstuc die een uitgebreide eigen kleurencollectie heeft en daarnaast leverbaar is in iedere RAL- of NCS-kleur die je maar wenst.

Door de speciale coating is Beton Ciré zeer geschikt voor natte ruimtes, zoals badkamers. Bijvoorbeeld in plaats van tegels en deze sloop of breek je er niet uit, maar je stuct eroverheen. Wij geven je badkamer graag een mooie, moderne en strakke look, doordat we de betonstuc naadloos aanbrengen. Vrijwel elke ondergrond is voor ons werkbaar, wij realiseren in een paar dagen tijd jouw sfeervolle badkamer met nieuwe uitstraling. In de door jouw gewenste kleur. Ook goed om te weten: de vloer is niet spekglad.

Keuken met uitstraling

Welke keuken je ook kiest, betonstuc maakt ‘m af. In plaats van tegels aan de wand of op de vloer, kies je voor Beton Ciré. Het is naadloos en dus zeer hygiënisch, het vlekt niet en is gemakkelijk schoon te houden. Ideaal en zeer geschikt voor jouw keuken.

Luxe woon- en slaapkamer

Je geeft je woning net dat beetje extra door de luxe uitstraling van betonstuc. Zelfs de kleuren goud, brons en staal evenals diverse metallic-look kleuren zijn mogelijk, hoe mooi is dat?! Doordat we met kant en klare producten werken is de ruimte snel om te toveren met een luxe beton afwerking.

Stoere bedrijfsruimte

Een wand of vloer voor je kantoor, winkel of voor een andere bedrijfsruimte, ook hiervoor is Beton Ciré uitermate geschikt. Het is onderhoudsvriendelijk, kan tegen een stootje en is krasbestendig. Het kost weinig tijd om de uitstraling van je bedrijfsruimte om te bouwen tot een moderne ruimte met een eigentijdse kleur naar wens.

Specificaties en gebruik

 • geschikt voor wanden én vloeren bij nieuwbouw
 • te gebruiken bij renovatie van bestaande wanden en vloeren
 • verkrijgbaar in diverse basebeton kleuren
 • te leveren in elke gewenste RAL- of NCS kleur
 • geschikt voor gebruik binnenshuis (uitsluitend)
 • voor het coaten en decoreren van vloeren, wanden, meubels, planken en werkbladen
 • vloeren met vloerverwarming*

* mits het verwarmingssysteem is aangelegd in overeenstemming met de hiervoor goedgekeurde plaatsingsvoorschriften. Vóór installatie dien je de juiste mortel te gebruiken om scheurvorming in de buitenste lagen van het product – en daarmee in het product zelf – te voorkomen.

Duurzaamheid

Doordat Beton Ciré op een zorgvuldige manier is vervaardigd, minimaliseert het de CO2 uitstoot, beschermt het natuurlijke bronnen en vermindert het zowel afval als mogelijk milieu- en gezondheidsrisico’s. Beton Ciré een 100% ecologisch en natuurlijk product. Tevens zijn de emmers waarin het zit gemaakt van 100% gecycled plastic.

Alle voordelen op een rijtje

 • strakke en robuuste sfeer creëren
 • in vele kleuren beschikbaar
 • ijzersterk
 • waterdicht
 • onderhoudsvriendelijk
 • naadloos
 • alle soorten ondergrond
 • krasvast
 • stootvast
 • niet spekglad (bv douche)
 • snel aan te brengen
 • stoere uitstraling

Wil je meer weten of het geschikt is voor jouw bedrijfsruimte of woning? Wil je van te voren zien hoe het eruit ziet? Of weten wat het kost? Neem dan contact op met onze adviseur voor het maken van een afspraak, bijvoorbeeld in onze showroom.

Schade?
Doe een melding

Lekkage, brandschade,… heel vervelend maar gelukkig ben je goed verzekerd. Het is verstandig om je goed voor te bereiden op het bezoek van de schade-expert van jouw verzekerings-maatschappij. Nodig daarom Stuc Totaal Afbouw uit voor een eerste inspectie.

Vraag een vrijblijvende
offerte op maat aan

Aan de hand van de ingevulde gegevens neemt de aangewezen persoon binnen ons bedrijf contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij maken altijd een afspraak en bekijken de woning / het pand graag zelf. Daardoor brengen wij een realistische offerte uit aansluitend bij jouw wensen. Plan een gratis interieuradviesgesprek aan t.w.v. €75,-.

offerte opvragen voor aan- of verbouw