PVC vloeren

Pvc is een materiaal dat heel geschikt is voor op de vloer. Een pvc vloer is een type vloerbedekking dat lijkt op zeil. Het is net zo dun en soepel, en kan op dezelfde manier worden bedrukt met allerlei prints. Er zijn ook verschillen met zeil. Zo is het best lastig om een zeilvloer te leggen. Zeil wordt verkocht in lange banen op rol die precies op maat moeten worden gesneden.

Een aantal belangrijke eigenschappen van PVC vloeren zijn:

  • een levensduur van meer dan twintig jaar;
  • onderhoudsarm;
  • breed toepasbaar;
  • harde toplaag van 0.55 mm tot wel 0.8 mm;

PVC is eenvoudig te reinigen en te onderhouden, gaat lang mee en is geluiddempend. Voor deze vloer moet de ondergrond strak en vlak zijn. Daarvoor brengen wij een egalisatie laag of een speciale ondervloer aan. PVC wordt o.a. verkocht in stroken, waardoor het een natuurlijkere uitstraling krijgt en het lijkt alsof het echte planken zijn. Ook zijn ze te verkrijgen met vellingskant (afgeschuinde kant).

PVC vloeren zijn verkrijgbaar in talloze varianten, variërend van dessins met een hout- of tegelstructuur tot allerlei kleuren en bijzondere dessins. Een PVC vloer leggen is werk voor de vakman. Kom naar onze showroom voor uw kleurkeuze. Wij verzoeken u daarvoor een afspraak te maken.