Coördinatie totale afbouw

Het afwerken van een bouwproject (nieuwbouw, verbouw, renovatie) is vaak een uitdaging voor verschillende vakmensen. Van stukadoor tot tegelzetter, plafondmonteur en schilder. Dit proces verloopt zoveel efficiënter en prettiger als je de aansturing door één bouwkundige laat doen. Vraag de bouwkundige van Stuc Totaal Afbouw en voorkom daarmee onnodige schades en frustraties. Slimme planning en aansturing resulteren bovendien in een kortere doorlooptijd en minder kosten.

Uw interieuradviseuse en aanspreekpunt binnen Stuc Totaal Afbouw van a t/m z

Of het nu gaat over de kleurkeuze of materiaalkeuze van uw vloer, wand of plafond, raambekleding en, het herstofferen van uw meubels dan kunt u mij om advies vragen. Desgewenst neem ik u mee naar de inkoopcentra waar u alles op interieurgebied aantreft.

Ik ben gediplomeerd binnenhuisarchitect en heb mijn eigen zaak op dat gebied gehad. Mijn toverwoorden zijn betrouwbaarheid, menselijkheid, maatwerk, duurzaamheid. Het tevreden stellen van klanten is voor mij een levensstijl. Ik ga voor onze klanten door het vuur en ontleen pure blijdschap aan hun enthousiaste reacties.

Belt u mij gerust voor het maken van een afspraak. Het eerste uur advies is gratis daarna hanteren wij een uurtarief van 75,00 euro.

Ik ben te bereiken op 06-50288834 en via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot ziens!

Met hartelijke groet, Claudia Extercatte